LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Playlist de festival: 100 de melodii pentru UNTOLD 2018

Am tot auzit, de-a lungul timpului, că playlisturile sunt noile albume și încep să cred asta din ce în ce mai tare! Deoarece au devenit cel mai important element al celei mai folosite metode de a asculta muzică din prezent, din întreaga lume: streamingul.

De multe ori prefer să-mi fac câte un playlist, fie cu piese de la un anumit artist, fie cu artiștii care-mi plac de la evenimentele la care urmează să merg, asta pentru a intra în starea de entuziasm pe care o am înainte de a-l vedea pe acel artist/pe acei artiști live. Și astăzi, pentru că a mai rămas o lună până la UNTOLD 2018, vreau să vă prezint playlistul făcut chiar de echipa din spatele festivalului UNTOLD pentru ediția din acest an, care e destul de complex (100 de melodii) și-n care-i găsim pe cei mai mari artiști care vin la festival anul ăsta:

A fost făcut pe Spotify (să-i dați follow, pentru a avea mai ușor acces la el – va apărea în secțiunea „Playlists” din aplicație), dar nu pot să nu menționez și playlistul la care am început să lucrez în momentul în care eram la Zonga. Se ascultă AICI. 🙂 Enjoy!

Credit foto: Facebook.com/UNTOLDFestival

 

Ți-a plăcut articolul?
Nu uita să-i dai share ca să afle și prietenii tăi!

Tags: , , , , ,