LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

25 de ani de transformare în Comunicare @ SNSPA

Azi am sărbătorit primii 25 de ani ai Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul Scolii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) din București, într-un cadru puțin spus emoționant, cu profesori, studenți și foști studenți (printre care și eu) la actualul sediu, de pe Bulevardul Expoziției.

Invitația suna așa:

Facultatea de Comunicare și Relații Publice (FCRP) din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) vă invită pe 23 noiembrie 2023, ora 18:00, la evenimentul aniversar „25 de ani de transformare în comunicare”, la sediul SNSPA din Bd. Expoziției nr. 30A, sector 1 (sala multifuncțională, parter).

Agenda evenimentului include sesiuni interactive cu alumni FCRP, membri de onoare, invitați din echipa de management și multe surprize.

Cu ocazia celebrării celor 25 de ani de existență a Facultății de Comunicare și Relații Publice ne propunem să discutăm despre cele mai însemnate momente din istoria FCRP, din 1991 și până în prezent. Totodată vom arunca o privire asupra viitorului comunicării, în contextul provocărilor generate de noile tehnologii.

A fost emoționant în primul rând datorită profesorilor prezenți, o parte fiindu-mi și mie profesori pe parcusrul programului de masterat pe care l-am terminat la SNSPA, în Brand Management și Comunicare Corporativă. M-am bucurat și simțit tare bine să-i aud vorbind și să-i revăd. Mereu am avut parte de profesori minunați și sunt recunoscătoare pentru asta!

A fost emoționant în al doilea rând datorită discursurilor profesorilor despre începuturile SNSPA și diferitele etape ale existenței Școlii, dar și a imaginilor pe care le-am văzut (multe dintre ele văzute pentru prima dată de către mine) atât cu profesori, cât și cu studenți din diferiți ani.

A fost emoționant nu în ultimul rând (și am lăsat asta special la final) pentru buna organizare de care a dat dovadă evenimentul. Comunitatea SNSPA știe să organizeze, să ne facă bucurii și să păstreze legătura inclusiv cu foștii studenți (am scris aici despre cum m-am întors la facultate în 2023 dar ca speaker, iar aici despre cum a fost).

❤️

Foto