LIVIA IUȘAN.RO

Despre mine

Credit foto: Ruxandra Scripcariu

(ultima dată, pagina a fost actualizată în luna aprilie a anului 2021)

Eu sunt Livia Iuşan, posesoarea acestui blog, deschis în primăvara lui 2011, din dorinţa de a-mi împărtăşi ideile și pasiunile.

Scriu pe acest blog de 10 ani deja, iar toată activitatea mea profesională este strâns legată cu mediul online (detalii puțin mai jos). De asemenea, pe scurt, am o experiență de peste 6 ani în industria muzicală.

Cu  ce mă ocup, mai exact:

Din iulie 2019, respectiv de aproape 2 ani de zile, fac parte din proiectul MOCAPP, care este o platformă de Influencer Ads, prin intermediul căreia brandurile ajung într-un mod eficient la clienții lor prin intermediul Social Media. 

Timp de un an (iulie 2018 – iulie 2019) am făcut parte din echipa ROTON Music (una dintre primele și în continuare cele mai mari case de discuri din România), unde m-am ocup de tot ce înseamna streamingul audio – zonă pe care am început s-o exploatez în perioada în care am fost la Zonga).

La finalul lunii februarie (2018) mi-am lansat propriul playlist, numit „Livia’s Best New Music”, pe serviciile de streaming, mai exact pe (în ordine alfabetică): Apple Music | Deezer | Spotify | Zonga. Despre lansare am scris AICI.

Am făcut parte din echipa Zonga (mai exact din echipa primului și singurului serviciu românesc de streaming audio plătit) din 2015 până în 2018, ca PR & Artist Relations Manager. Sunt, în continuare, unul dintre puținii oameni care a avut un astfel de job, în zona de streaming audio, din țară.

De pe 18 aprilie 2011 scriu pe acest blog, iar de-a lungul timpului m-am ocupat și de partea de PR pentru site-ul Suburban Magazine (2014 – 2015), dar am fost și editor pentru BlackSheepSound (2011 – 2012).

Educație și formare profesională:

MasteratBrand Management și Comunicare Corporatistă @ Facultatea de Comunicare din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA).

LicențăComunicare şi relaţii publice @ Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (FJSC) din cadrul Universității din Bucureşti.

Plus:

– am făcut și fac cursuri online de digital marketing, content marketing, music business şi nu numai;
– am participat la cursul Marketing Online pentru Muzicienii Independenți (și echipele lor), organizat tot de Star Management (în anul 2016);
– am participat la primul curs de music business din România, numit Industria Muzicală Explicată (organizat de Star Management) (în anul 2015);
– printre artiștii cărora le-am luat interviu de-a lungul timpului se numără:
Delia (RO), Connect-R (RO), Mihail (RO), Guess Who (RO), Nane (RO), Lora (RO), AMI (RO), Raluka (RO), Rakaa Iriscience (Dilated Peoples, U.S.) & Coely (Belgia).

Pentru nelămuriri şi/sau alte întrebări, aveţi pagina de Contact.

31 comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *