LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Setlist: Swedish House Mafia la Coachella (2022)

Swedish House Mafia - Coachella 2022

2022 este anul pe care cu siguranță și-l va aminti multă lume pasionată de muzică drept anul când Kanye West a anunțat că nu va mai concerta la Coachella, anunț făcut… chiar cu câteva zile înante de începerea festivalului. 🙂

În locul lui au intrat Swedish House Mafia și The Weeknd, care au colaborat de curând pentru piesele „Moth To A Flame” (aflată pe noul album SHM) și „Sacrifice” (aflată pe noul album The Weeknd) și care au fost invitați să împartă scena pentru seturi separate, însă ambele unul după altul, pe scena principală a festivalului.

Am urmărit transmisiunea live de pe YouTube a show-ului și, ca fan Swedish House Mafia pot spune că mi-a întrecut așteptările: felul în care au ales să folosească pentru mashup-uri piese de pe vechiul album (cum ar fi „Greyhound”) cu piese de pe noul album (cum ar fi „Can U Feel It” și „It Gets Bettter” m-a lăsat cu gura căscată.

Sper că în turneul lor European din toamnă să ne putem bucura și noi de un show asemănător (și sunt mari șansele, pentru că festivalul Coachella dă tonul când vine vorba de lansări noi și turnee), iar Kendrick Lamar este unul dintre exemple: a lansat albumul „Damn”, a concertat la Coachella și apoi a plecat în turneu (și am apucat să-l văd și eu la Sziget 😀 ).

Revenind la Swedish House Mafia, ne putem bucura și de acum înainte de concertul lor din acest an, pentru că a fost urcat pe canalul de YouTube setlist-ul din a doua săptămână a Coachella:

Setlistul trupei Swedish House Mafia de la Coachella (2022):

 1. Can U Feel It x It Gets Better x Greyhound
 2. Miami 2 Ibiza (feat. Tinie Tempah) x Can U Feel It
 3. Leave The World Behind
 4. Felix Da Housecat & Diddy – Jack U
 5. Frankenstein (feat. A$AP Rocky)
 6. More Than You Know (Axwell Λ Ingrosso)
 7. Antidote
 8. Redlight (feat. Sting)
 9. Dream Bigger (Axwell Λ Ingrosso ft. Pharrell Williams)
 10. One (Your Name) feat. Pharrell Williams
 11. Calling On
 12. Don’t Go Mad
 13. Heaven Takes You Home
 14. Don’t You Worry Child
 15. Sacrifice (The Weeknd ft. SHM)

Vezi și setlistul pe care l-a avut Beyoncé la Coachella (2018), dar și setlistul pe care l-a avut The Weeknd la Coachella (2018).

Sursa foto