LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Cum a fost la SAGA Festival 2022

Când am aflat că ediția cu numărul 2 a festivalului SAGA (și prima a mea) se ține pe Arena Națională mi-am adus aminte de atmosfera de la concertul Depeche Mode ținut tot pe Arena Națională, în 2013, fiind totodată și unul dintre cele mai mari concerte la care am fost până atunci.

Țin și acum minte atmosfera frumoasă ce cuprinsese întreaga arenă, atmosferă pe care am simțit-o și la SAGA: un stadion plin cu oameni care au venit să se bucure de muzică timp de 3 zile și 3 nopți. 

Principalii artiști care au urcat pe scenă anul ăsta au fost Acraze, Afrojack, Da Tweekaz, Deadmau5, DJ Snake, Elderbrook, Fedde Le Grand, Jax Jones, Joel Corry, Marshmello, Mike Williams, Ofenbach, Purple Disco Machine, R3hab, Salvatore Ganacci, Shouse, Sickick, The Stickmen Project, Tiesto, Timmy Trumpet și Topic.

Iar printre artiștii care mi-au plăcut cel mai mult se numără și Tiesto și, am vrut neapărat să-l menționez pentru că interesant e faptul că și-a început cariera cam când m-am născut eu. 🙂 M-am bucurat să văd că încă sunt artiști de care se bucură generații întregi și abia aștept să-l revăd, cine știe, poate chiar la SAGA.

Per total am simțit buna organizare inclusiv în ceea ce privește Arena Națională despre care vorbeam chiar la începutul articolului: aveai ce să faci, de la concerte la activări de branduri și spații unde să iei o gustare sau chiar să te relaxezi.

Și pentru că-mi place să consider festivalurile ca fiind mini vacanțe, abia aștept să-mi iau o nouă mini vacanță, plină cu muzică bună și oameni frumoși. Cheers, SAGA!