LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Toate show-urile „United at Home” semnate David Guetta într-un singur loc

David Guetta - United at Home

Sunt câțiva artiști care sunt în topuri de ani de zile și care, prin munca lor constantă au reușit să rămână relevanți. Iar David Guetta este unul dintre ei!

Nu mai țin minte când l-am ascultat pentru prima dată, dar un lucru este cert: l-am ascultat încă de la primul album, „Just a Little More Love”, album de pe care face parte și hitul „Love Don’t Let Me Go”.

Au urmat „Guetta Blaster” de pe care David Guetta urma să aibă hitul „The World is Mine”, iar mai apoi albumele „Pop Life”, „One More Love”, „Nothing but the Beat”, „Listen” și „7”, pe fiecare în parte fiind multe alte hituri.

Și nu doar că ne bucură cu muzică nouă constant, ci este și pe primul loc în topul internațional al DJ-ilor, top realizat de DJ Mag (în 2020).

Citește și: I-am văzut live pe cei mai buni 10 DJ ai lumii

Însă articolul de azi este despre show-urile pe care le-a susținut în 2020 și 2021, în diverse locuri ale lumii. Prin intermediul lor a strâns și bani pentru oamenii care au avut nevoie de ajutor din cauza pandemiei.

Aceste show-uri poartă numele „United at Home”. Dacă ești fan Untold și printr-o întâmplare nu le-ai văzut deja, cu siguranță îți vor plăcea și ție la fel de mult cum mi-au plăcut mie!

„United at Home” din Miami, aprilie 2020:

„United at Home” din New York, mai 2020:

„United at Home” din Paris, 1 ianuarie 2021:

„United at Home” din Dubai, februarie 2021:

Credit foto: Facebook.com/DavidGuetta

.

Ți-a plăcut articolul?
Nu uita să-i dai share ca să afle și prietenii tăi!

Tags: ,