LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Get me to the Main Stage: cum a evoluat scena principală de la UNTOLD de-a lungul anilor

Fiecare festival de muzică evoluează de la o ediție la alta: de la cum arată fiecare colt al festivalului, întreg spațiul în care are loc, zonele în care au loc activările de brand, până la scene și întreaga organizare din spate care ajută festivalul să decurgă fără probleme, mai ales pentru participanți, ca ei să-și dorească să se întoarcă anual.

2020 a fost un an atipic. Probabil și 2021 va fi „ciudățel”. Suntem nevoiți să învățăm ce este o pandemie, dar și cum putem trece peste una. Și, poate cel mai dureros, stilul nostru de viață se schimbă.

Spun dureros pentru că suntem obișnuiți să trăim într-un anumit fel. De cele mai multe ori ne obișnuim cu rutina și nu prea vrem schimbări.

Trecând peste faptul că la început mi s-a părut destul de stresant să port constant mască și să dezinfectez produsele pe care le cumpăram de la magazin, acum, uitându-mă în urmă, luna august a lui 2020 m-a întristat.

Eram în București și mă gândeam constant cum ar fi trebuit, de fapt, să fiu în Cluj-Napoca. De 5 ani programul meu era același: începutul de lună august însemna UNTOLD Festival. Încă înseamnă, doar că trebuie să ne adaptăm vremurilor.

De curând, mi-am dat seama, căutând prin pozele de la festival, că am surprins și scena principală, de la prima până la a 5-a ediție. Și pentru că tot ador festivalul ăsta, am zis că ar fi frumos să fie toate pozele astea într-un singur loc, pentru că scena principală a UNTOLD este din ce în ce mai impresioantă, iar asta se vede (vei vedea și tu imeeediat)!

Cum arăta scena principală a festivalului UNTOLD @ 2015 (când a avut loc prima ediție):

Cum arăta scena principală a festivalului UNTOLD @ 2016 (când a avut loc a doua ediție):

Cum arăta scena principală a festivalului UNTOLD @ 2017 (când a avut loc a treia ediție):

Cum arăta scena principală a festivalului UNTOLD @ 2018 (când a avut loc a patra ediție):

Șiiii… iată cum arăta scena principală a festivalului UNTOLD @ 2019 (când a avut loc ultima ediție):

Scena principală pe care a avut-o festivalul în 2018 a rămas preferata mea. Țin minte și acum că mi s-a părut cea mai impresionantă, parcă părea chiar reală, mai ales când stăteai chiar în față, în primul rând din public.

Rămâne de văzut dacă se va schimba preferata, dar abia aștept noi ediții UNTOLD!

Mai multe imagini (inclusiv cu scenele) găsești pe pagina de Facebook a festivalului.

.

Ți-a plăcut articolul?
Nu uita să-i dai share ca să afle și prietenii tăi!