LIVIA IUȘANdigital enthusiast

Cum a fost la UNTOLD Festival 2021

UNTOLD 2021

Știi sentimentul pe care îl ai când ajungi din nou la UNTOLD (de data asta după 2 ani), străbați parcul central din Cluj-Napoca, urci în grabă treptele de pe Cluj Arena și te oprești cu respirația aproape tăiată când vezi pentru prima dată noua scenă principală a festivalului (care este totodată și cea mai frumoasă de până acum)?

Fiecare ediție este magică. Pandemia a amplificat însă cu siguranță magia: dorul a fost mult mai mare, atât din partea noastră, a publicului, cât și din partea artiștilor.

Dacă până acum tuturor ni se părea normal să revenim an de an, în 2021 artiștii au simțit să spună în mod public că le-a fost dor să fie pe scenă și să fie alături de public. David Guetta și solistul trupei The Script sunt doar câteva exemple. Pentru majoritatea UNTOLD a fost printre puținele concerte din acel an și s-a simit energia transmisă, bucuria de a împărtăși cu noi momentul.

Pe lângă David Guetta și The Script au mai fost prezenți și Afrojack, Benny Benassi, Lost Frequencies, Martin Garrix, Ofenbach, Parov Stelar, Quintino, Steve Aoki dar și artistul meu preferat din România: Grasu XXL. 😀

De-a lungul întregii ediții am auzit foarte multe piese noi, mai exact lansările artiștilor din ultimii aproape 2 ani. Asta pentru că deși concertele au fost puse pe pauză, artiștii au avut mai mult timp să se dedice muzicii. Astfel au putut vedea și reacția publicului la piese pe care nu apucaseră încă să le redea în concerte. Iar ca exemplu îl voi da tot pe David Guetta pentru că n-o să uit prea curând bucuria pe care o aveam de fiecare dată când auzeam câte-o piesă nouă din seturile lui din seria „United at Home” despre care am scris aici.

Piesa acestei ediții a fost cu siguranță „Pepas” semnată Farruko, pe care am tot auzit-o la majoritatea DJ-ilor. Pe de altă parte însă, am auzit des (și m-am bucurat) și piese semnate Swedish House Mafia, iar Martin Garrix în show-ul lui l-a adus pe scena UNTOLD și pe Tinie Tempah, care are piesa „Miami 2 Ibiza” cu trupa suedeză pentru un scurt moment artistic.

Anul ăsta le-am simțit lipsa lui Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike care deși au fost la toate edițiile UNTOLD de până acum, nu au mai ajuns și în 2021.

Iată însă o parte dintre show-urile de anul ăsta:

STEVE AOKI

QUINTINO

Ne vedem la festival și în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *