LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Playlisturi făcute de artiști pe Spotify: Neversea Festival Edition

Continui seria cu cele mai tari festivaluri din România, serie pe care am început-o cu UNTOLD, serie prin intermediul căreia îți arăt cele mai bune playlisturi făcute de diverși artiști care au fost la aceste festivaluri din România. 😀

După Electric Castle acum a venit rândul festivalului Neversea!

Playlisturile sunt făcute pe Spotify de câțiva artiști de top care au fost prezenți în ultimele ediții ale festivalului.

———————————————————————————————————————————–

Playlisturile sunt principalul element când vorbim despre un serviciu de streaming, fie că este vorba despre Spotify, Apple Music, Amazon Music, TIDAL, Deezer, YouTube Music și nu numai.

Cum adică? Păi ele sunt cele mai importante pentru un utilizator care-și face abonament. Sunt precum posturile de radio pe care nu de mult le deschideam cu toții pentru a descoperi în primul rând muzică nouă, dar și pentru a asculta mai multe melodii, una după alta. Putem face asta și acum, dar streamingul a preluat (cu mult succes, cu siguranță) partea de descoperire a muzicii.

Acum, cele mai puternice servicii de streaming, Spotify și principalul său rival, Apple Music, se „bat” pentru a face cele mai tari playlisturi, din cataloage cu milioane de melodii, ca oamenii să aibă ce asculta.

Ce-i și mai tare însă, este că și artiștii pot face playlisturi! Create pe diverse teme, ele îi apropie pe fanii respectivului artist.

La fel ca pentru Electric Castle și UNTOLD, am ales cele mai bune playlisturi făcute de diverși artiști și pentru Neversea Festival. Playlisturile sunt făcute pe Spotify de câțiva dintre artiștii de top care au fost prezenți la festival.

Salvează playlistul în propria librărie de pe Spotify & audiție plăcută!

AFROJACK

ALAN WALKER

KSHMR

TUJAMO