LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Playlisturi făcute de artiști pe Spotify: UNTOLD Festival Edition

Playlisturile sunt principalul element când vorbim despre un serviciu de streaming, fie că este vorba despre Spotify, Apple Music, Amazon Music, TIDAL, Deezer, YouTube Music și nu numai.

În ce sens? Păi ele sunt cele mai importante pentru un utilizator care-și face abonament. Sunt precum posturile de radio pe care nu de mult le deschideam cu toții pentru a descoperi în primul rând muzică nouă, dar și pentru a asculta mai multe melodii, una după alta. Putem face asta și acum, dar streamingul a preluat (cu mult succes, cu siguranță) partea de descoperire a muzicii.

Acum, cele mai puternice servicii de streaming, Spotify și principalul său rival, Apple Music, se „bat” pentru a face cele mai tari playlisturi, din cataloage cu milioane de melodii, ca oamenii să aibă ce asculta.

Spre deosebire de Apple Music unde nu este afișat numărul de urmăritori, Spotify este mult mai prietenos: te lasă să urmărești un playlist și să vezi de câte alte persoane este urmărit, plus să urmărești alți utilizatori și să vezi și ce muzică ascultă. Cel mai urmărit playlist de pe Spotify de exemplu este „Today’s Top Hits”, cu peste 25 de milioane de urmăritori (puțin mai mult decât întreaga populație a României 🙂 ).

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre serviciile de streaming audio (Spotify, Apple Music, Deezer etc.)

Ce-i și mai tare însă, este că și artiștii pot face playlisturi! Create pe diverse teme, ele îi apropie pe fanii respectivului artist.

Am ales cele mai bune playlisturi făcute de diverși artiști și le voi grupa în următoarea perioadă sub cele mai tari festivaluri din România. 😀 Încep cu cel mai mare din România în momentul de față, UNTOLD. Playlisturile sunt făcute pe Spotify de câțiva artiști de top care au fost prezenți în ultimele ediții ale festivalului.

Salvează playlistul în propria librărie de pe Spotify & audiție plăcută!

DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE:

MARTIN GARRIX:

ARMIN VAN BUUREN:

STEVE AOKI:

MARSHMELLO:

Plus primii doi artiști anunțați pentru prima ediție a festivalului UNTOLD, Avicii și David Guetta:

Tags: , , , , , , , ,