LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

„Music To Be Murdered By” semnat Eminem este cel mai ascultat album din România, pe Spotify

În cazul în care nu ai deschis Spotify-ul, nu ai intrat deloc pe internet sau ai vreun alt motiv extraordinar pe care nu mi-l pot explica, trebuie să știi că Eminem tocmai și-a lansat noul album, „Music To Be Murdered By”, pe 17 ianuarie.

Albumul conține 17 piese, plus încă trei interludii. TOATE au ajuns pe 17 ianuarie, în ziua lansării, în topul celor mai ascultate melodii din topul 200 Spotify din România. Primele 19 track-uri sunt pe primele 80 de poziții, plus ultima pe locul 152.

În Top 50 sunt prezente majoritatea, mai exact 18 track-uri.

În perioada în care verificam zilnic topurile Spotify, mai exact timp de un an de zile, cât am lucrat în cadrul Roton, s-a întâmplat doar de câteva ori să fie mai multe piese semnate de un singur artist în top 50, așadar Eminem și-a făcut apariția pe scurta listă a artiștilor ascultați imediat după ce au lansat noile albume.

Și pentru a ne putea aminti peste ani de acest frumos moment, atașez și acest screenshot preluat din Spotify Charts, pentru data de 17 ianuarie 2020:

De asemenea, în topul 200 global al Spotify, Eminem are 19 track-uri, primele în top 80, plus outro-ul albumului pe locul 120. În total, albumul a avut în ziua lansării, pe 17 ianuarie, în jur de 50 de milioane de stream-uri la nivel global.

În loc de încheiere, trebuie să menționez și că, pentru cine nu știe deja, sunt fan Eminem. De asemenea, am contribuit cu mult drag la acest succes, pentru că ascult albumul încontinuu de la lansare. 😛

Sursa foto: Facebook.com/eminem

Tags: , , , , , ,