LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

După MTV EMA 2017

Ieri a avut loc noua ediție a evenimentului MTV EMA (Europe Music Awards), în Londra, pe Wembley Arena. Nu mi s-a părut cu mult mai specială față de cele de până acum, însă mi-a plăcut că au fost promovați și artiștii locali.

Mi-a plăcut că au ales-o pe Rita Ora ca prezentatoare, ea fiind din Londra. Și apropo de asta, m-am bucurat să văd că l-au invitat pe Stormzy (unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din Londra, singurul artist de grime care-a fost aseară pe scenă) să cânte “Big For Your Boots”, o piesă tare, tare mișto, care-mi place la nebunie. Am văzut-o în backstage și pe Stefflon Don (o artistă care promite mult, născută tot în Londra), care-a acordat și-un scurt interviu.

 
Foto: Facebook.com/MTVEMA

Show-ul a fost deschis de Eminem, care a fost însoțit de Skylar Grey, pentru piesa “Walk On Water”, cel mai nou single al lui. Știam că vine și Skylar, dar nu că va cânta alături de el, deși au multe colaborări până în prezent și, în plus, mai și are credite pentru noua piesă. M-am bucurat să-i văd iar împreună pe scenă!

După Eminem au cântat Liam Payne („Strip That Down”), Camila Cabello (a interpretat noul ei single, „Havana”) și Demi Lovato (a cântat „Sorry Not Sorry” și „Tell Me You Love Me”, ambele de pe cel mai recent album), după care a urmat decernarea premiului pentru „Best Song”, câștigătorul fiind Shawn Mendes pentru „There’s Nothing Holdin’ Me Back” (this is so wrong… „Shape Of You” de la Ed Sheeran e muuuult mai tare).

Partea cea mai ciudată din punctul meu de vedere a fost să văd că Eminem e nominalizat pentru categoria „Best Hip Hop” cu piesa „Berzerk”, care a fost lansată în 2013… :)). Și el a părut uimit de treaba asta și-a glumit legat de faptul că a fost nominalizat deși n-a mai scos un album de ani buni. Am trecut repede de la faza de „WTF? Berzerk în 2017?” la fericire că a câștigat artistul meu preferat.

Și apropo de rap, a câștigat și Kendrick Lamar un premiu, de data asta pentru „Best video” cu piesa „HUMBLE.”.

Au mai cântat și Rita Ora („Your Song” și „Anywhere”), Shawn Mendes („There’s Nothing Holdin’ Me Back”), Clean Bandit (refrenele de la „Symphony” „I Miss You” și „Rockabye”, alături de cele trei interprete), U2 (cu o zi înainte, dar s-a transmis și în cadrul show-ului), French Montana („Unforgettable”), Travis Scott („Butterfly Effect”), The Killers („The Man”), Kesha („Learn To Let Go”, de pe ultimul ei album) și David Guetta alături de Charli XCX și French Montana („Dirty Sexy Money”).

Una dintre cele mai frumoase părți a fost decernarea premiului „Global Icon”
pentru U2. A fost destul de emoționant… 🙂 În rest nimic special legat de ediția asta, doar mulți, mulți fani Shawn Mendes prezenți în public (îmi aduce aminte de Justin Bieber când avea 16-17 ani și nu-mi plăcea deloc). Cât despre ediția de anul viitor, ea va avea loc în Spania.

Ah! Să nu uit: lista cu toți câștigătorii este AICI.

 

Ți-a plăcut articolul?
Nu uita să-i dai share ca să afle și prietenii tăi!

Tags: , , , , , , , , , , , ,