LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Despre piesa „Lemon” (by N.E.R.D & Rihanna)

Într-o vreme în care cele mai multe piese se lansează vinerea, de asta ocupându-se marile case de discuri, piesa „Lemon” semnată N.E.R.D (trupă formată în anul 1999 de către Pharrell Williams și Chad Hugo) și Rihanna s-a lansat într-o… miercuri (mai exact pe 1 noiembrie):

Piesa asta e tare/specială din trei puncte de vedere:

1. A fost scrisă de Pharrell, care a văzut îndeaproape industria muzicală a ultimilor aproape 20 de ani cum se dezvoltă, pentru că face muzică încă de când era mic și care este, de asemenea, unul dintre cei mai tari producători din Statele Unite ale Americii (a produs, printre alții, pentru Beyoncé, Jay-Z și Justin Timberlake).
Melodia are intro-ul: „The truth will set you free / But first, it’ll piss you off”, iar vorbele astea-ți rămân în cap.

2. Este în colaborare cu Rihanna. Și pe cine să alegi pentru un prim single lansat în ultimii 7 ani, dacă nu pe Rihanna?! Este una dintre puținele artiste care chiar are atitudine și-i poate oferi asta și piesei pe care o interpretează.

3. Producția e genială! Totul sună fresh, iar în momentul în care ai impresia că s-a terminat, vine Pharrell cu outro-ul. Booom!

În primă fază nu m-a prins, abia după a 3-a ascultare am început s-o fredonez, iar acum, când scriu articolul, o ascult încontinuu.

Versurile sunt AICI. Apropo, vă par cunoscute versurile lui Pharrell, „If not now then when? / And if not me then who?” :))) Și răspunsul

 

Ți-a plăcut articolul?
Nu uita să-i dai share ca să afle și prietenii tăi!

Tags: , , , , ,