LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Bucuria de a-i asculta pe C.T.C. live, iar şi iar

După două amânări, am ajuns din nou în Club Colectiv din Bucureşti, de data asta pentru theJam (concept care bagă sub aripa sa concerte cu mai mulți artişti rap, într-o singură noapte), la ediția cu numărul trei.

Până acum au urcat pe scena theJam, printre alții, Cedry2k, Nimeni Altu’, B.U.G. Mafia, Flou Rege, ALAN & KEPA, Carbon şi Chimie, iar la #3, C.T.C., Omu Gnom, Dragonu AKA 47 şi El Nino, acompaniați fiind, pe rând, de DJ Oldskull, Vlad Dobrescu şi DJ Undoo.

Îmi place să merg la concerte, iar Controlul Tehnic de Calitate, cu Doc, Deliric şi Vlad Dobrescu, este una din trupele pe care le ascult mereu cu mare plăcere.
Deşi show-urile au aceeaşi structură, nu ai cum să nu fredonezi şi să dansezi alături de ei. Emană o energie pozitivă, iar timpul parcă ai vrea să se oprească în loc, dintr-o oră să ajungă la vreo 4-5.

Ca un sweet reminder, până la sfârșitul acestui an, Doc va lansa ultimul album (de asemenea şi cel cu numărul trei din carieră, după Scăpat de sub control din 2010 şi Lucrare de control din 2011) sub acest nume. A lansat deja noul proiect, alături de Vlad Flueraru, denumit sugestiv, WLAD, care sună foarte bine:

Înapoi la C.T.C., dacă nu i-ați văzut încă pe băieți, vă recomand să mergeți, pentru că nu se ştie cât timp vor mai concerta în formula asta. Şi, tot ce e bun are şi un final.

 

Ți-a plăcut articolul?
Nu uita să-i dai share ca să afle și prietenii tăi!

Tags: , , , , , ,