LIVIA IUȘAN.RO

Europa FM, pe acelaşi Twitter cu tine (#AMAEFM)

Săptămâna trecută (miercuri mai exact, când eram la Mobifest), a avut loc prima sesiune Ask Me Anything pentru un radio din România, pe Twitter, sub hashtag-ul #AMAEFM:

Pe scurt, timp de jumătate de oră, Vlad Petreanu alături de colegul său de la matinal, George Zafiu, au răspuns la întrebările venite pe hashtag, direct pe Twitter.

S-au strâns 35 de useri (printre care şi eu), dar şi 1,807,866 de impresii. Şi pentru că toate au un început, matinalii au promis că nu va fi ultima dată (vineri urmează runda a doua).
Pentru cei interesați de mai multe rezultate, le aveți aici.

Astăzi mi-au trimis şi două căni foarte, foarte faine (fac colecție de obiecte/materiale care au legătură cu muzica, printre care stickere, postere, caiete, tricouri etc.), de care sunt foarte încântată (tnx, tnx!). 😀

Alături de ele, Europa FM m-a provocat să spun ce făceam eu acum 15 ani (pe 26 mai postul de radio împlineşte 15 ani – La mulți aaaani!).

Sinceră să fiu, nu-mi aduc prea bine aminte, deoarece aveam 5 ani, însă cu siguranță mă jucam cu maşini prin casă, de zor. :))

Europa FM

Concluzia este că a început din nou să se pună preț pe Twitter, iar aici mă refer şi la faptul că se difuzează în timp real cele mai bune mențiuni pe post, pentru #romaniiautalent.

Să sperăm că vom tot auzi de bine de Twitter în campanii. Până una alta, felicitări Europa FM! 😀

 

Ți-a plăcut articolul?
Nu uita să-i dai share ca să afle și prietenii tăi!

Tags: , , , ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *