LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Caravana SEV la Ploieşti, 19 septembrie 2013

Dragi cititori, am plăcerea să vă anunţ următoarele: Centrul de Voluntariat Sigur.Info Ploieşti va organiza pe 19 septembrie 2013 Caravana SEV, eveniment care are ca scop promovarea voluntariatului şi a Serviciului European de Voluntariat printr-o interacțiune directă cu organizaţiile şi voluntarii interesaţi. Eu voi fi coordonatorul local, adică voi avea posibilitatea de a-mi înfrânge teama de a vorbi în public. 🙂

Caravana SEV

Evenimentul are loc la nivel judeţean, respectiv la nivel de Sigur.Info Ploieşti, va dura între 4 și 6 ore și va cuprinde o serie de dialoguri şi interacţiuni structurate între persoane resursă şi participanţii din comunitatea locală. Va mai cuprinde o sesiune de informare cu privire la voluntariat în general şi la SEV în special, o sesiune de întrebări şi răspunsuri legate de procedurile pentru implementarea de proiecte SEV, o sesiune de împărtăşire directă a experienţelor de către voluntarii care au încheiat stagii SEV (atât experienţa lor legată de organizația de trimitere şi cea gazda, cât şi experienţa lor ca voluntari şi experienţele personale trăite pe durata stagiului). Ştiind (teoretic) despre ce e vorba şi în viitorul apropiat şi practic (vreau să fac şi eu voluntariat într-o altă ţară, mi se pare tare interesant), vă spun că este o şansă ce nu merită ratată, mai ales că cei care pot face stagiile trebuie să aibe între 18 (16 doar în cazuri speciale) şi 30 de ani.

Voluntarii asociaţiilor se pot înscrie la Caravana ce va avea loc la Casa Corpului Didactic, completând formularul de aici. Ora de desfăşurare vor fi 13:30. Aici aveţi şi articolul scris pe blogul Sigur.Info. Mulţumesc coordonatoarei Ştefania Ionescu pentru ajutorul acordat! Vă aşteptăm într-un număr cât mai mare!

Tags: , , ,