LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Motive pentru care îmi place Festivalul PLAI

Nu am scris până acum de Festivalul PLAI, însă pentru că mi se pare o idee faină, astăzi m-am decis să scriu câteva rânduri. PLAI este un festival de muzică care se va desfăşura între 13 şi 15 septembrie în Timişoara, artiştii care vor cânta fiind Baba Zula, Maïa Vidal, Nuevo Tango Quintet feat. Marili Machado, Patrice, Vieux Farka Touré şi ZAZ.

Festivalul PLAI

De ce îmi place:
1. Este un eveniment organizat de voluntari, cu o tradiţie din 2006 (din câte am înţeles de la Nebuloasa, organizatorii sunt Norbert Tako şi Andreea Iager Tako, care la 19 ani, ceea ce e foarte tare! La vârsta asta (eu sunt cu un an mai mică ;)) ) lucrurile nu sunt atât de simple şi uşor de realizat, însă cu efort şi multă dăruire, orice e posibil! Felicitări pentru iniţiativă!

2. Locaţia este una bine aleasă, care are legătură cu ideea festivalului, respectiv arta, muzica şi multiculturalitatea: Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara (cam departe de Ploieşti, ce-i drept 🙁 ).

3. Ticket Hunt PLAI 2013. Numele spune tot: abonamente la festival ascunse prin diferite locaţii, în diferite oraşe din România. Ingenios!

Dacă nu v-aţi luat bilete ar fi bine s-o faceţi, asta pentru că Muzeul Satului Bănăţean are locuri limitate. Ce părere aveţi despre PLAI? Veţi merge?

Vă las mai jos cu promo-ul:

Tags: , ,