LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Trailerul pentru Pepsi Super Bowl LVI Halftime Show (2022)

Super Bowl 2022 - Dr Dre, Eminem, Snoop Dogg, Mary J Blidge, Kendrick Lamar

A apărut trailerul pentru Pepsi Super Bowl LVI Halftime Show, cu Eminem, Snoop Dogg, Mary J Blige, Kendrick Lamar și Dr. Dre și este… deosebit!

Muzica rap a avut mereu un loc important în inima mea, iar faptul că cei 5 artiști vor concerta în cadrul Super Bowl nu avea cum să treacă neobservat. Show-ul reprezintă un moment important pentru toți iubitorii culturii hip-hop, pentru că vorbim despre unii dintre cei mai apreciați și respectați artiști din muzica rap.

Dacă la începutul anilor 2000, atunci când a avut loc Up in Smoke Tour cu Dr. Dre, Snoop Dogg, Ice Cube și Eminem muzica rap era destul de nișată, acum vorbim despre un gen muzical care a ajuns să fie cel mai popular în America de Nord și pe întregul glob.

Fast forward 20 de ani mai târziu, iată-ne ajunși la Super Bowl, cu un show care va rămâne în istorie. De data asta pe lângă 3 din cei 4 artiști care au făcut istorie cu turneul de mai sus, avem și cu unul dintre cei mai respectați artiști din noua generație (Kendrick Lamar), dar și cu una dintre cele mai mari artiste din R&B (Mary J Blige).

Abia aștept să văd show-ul! Până atunci însă, iată și trailerul despre care spuneam la începutul articolului (partea cu Dr. Dre și pianul… daaaamn!):

Directed by filmmaker F. Gary Gray, “The Call” features Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige and Kendrick Lamar for an epic Pepsi Super Bowl LVI Halftime Show trailer. Scored by Adam Blackstone, “The Call” features a musical compilation of iconic tracks “Rap God,” “The Next Episode,” “Family Affair,” “HUMBLE.,” “Still D.R.E.,” and “California Love.”

Sursa foto