LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Călătorește pentru a merge la concerte!

Cele mai frumoase experiențe nu se uită niciodată! Mai ales când sunt spontane, aș putea adăuga. 🙂

Începutul acestui an m-a prins într-un oraș foarte drag mie: Brașov. Deși ajung mai rar decât îmi doresc, Brașov este de mulți ani locul în care îmi place să merg când vreau să mă plimb și mai ales să mă relaxez, departe de București. Iar ultima dată a fost magic!

Am găsit un nou motiv pentru a călători: concertele.

Dacă până anul trecut eram destul de comodă și alegeam fără să clipesc să merg la un concert în București și nu altundeva (prin țară doar dacă era vorba de vreun festival de muzică), experiența Sziget 2018 și concertul despre care urmează să scriu mi-au deschis ochii!

Tot vorbeam cu Ovidiu (aka DJ Oldskull) și-i spuneam că aș merge la concertul de lansare al albumului „În Labirint” semnat Grasu XXL și Guess Who din Brașov, dar nu eram 100% convinsă, deși îmi place mult albumul! Asta până când am auzit de la el „Vezi că vin să te iau!”.

Două ore mai târziu, eram gata, cu bagajul pregătit și-n mașină spre Brașov. Tot cu ocazia asta am testat și Airbnb, unde, sincer, am găsit cazare în câteva minute. Ușor și rapid.

Odată ajunsă în oraș, am apucat doar să-mi fac check-in-ul și să mănânc ceva, pentru că trebuia să fiu în locația în care urma să aibă loc concertul: Kruhnen Musik Halle. Pentru prima dată. Și-a fost mai tare decât mă așteptam! Kruhnen Musik Halle arată super bine, plus că este mai mult decât perfectă pentru evenimente live!

Am fost la lansarea aceluiași album și în octombrie 2018, când a avut loc și în București, și, inevitabil, îmi aduceam permanent aminte de cum a fost și făceam comparații. Nu au mai fost piesele în ordinea de pe album, dar, în mare, s-a păstrat structura: după piesele noi au urmat hituri semnate Grasu XXL și Guess Who. Mi s-a părut mult mai tare energia venită din partea publicului, iar pentru artiști asta contrază mult (și-a fost și sold out 🙂 )! Per total m-am distrat mult mai bine decât în București și mi-am luat energia de care aveam nevoie pentru următoarele zile (plus autografe de data asta, mai ales că am pierdut numărătoarea concertelor lor; și poze făcute tot spontan 😀 ).

În următoarea zi ne-am întors în București, asta după ce, printre altele, am apucat să ne mai plimbăm puțin prin împrejurimi.

De ce mi se pare tare să călătorești pentru a merge la concerte?

Din mai multe motive:
– schimbi peisajul cu care te-ai obișnuit în ultima perioadă, iar asta poate să vină și ca o răsplată, mai ales dacă ai un program de lucru destul de aglomerat;
– ajungi să revizitezi sau să vizitezi diverse locuri;
– îmbini utilul cu plăcutul;
– incluzi în programul tău un act artistic live: concertul; se pune din ce în ce mai mult preț pe evenimentele live, care, mai ales la artiștii internaționali, încep să fie din ce în ce mai complex realizate, cu diverse momente de care ai parte doar la fața locului;
– cunoști oameni noi, pasionați de muzică, așa cum ești și tu. 🙂

Enjoy the music & have fun! 

 

Ți-a plăcut articolul?
Nu uita să-i dai share ca să afle și prietenii tăi!

Tags: , , ,