LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Cum a fost la Sziget Festival 2018 (varianta video)

Sziget este de departe cel mai tare festival la care am fost vreodată, iar asta din multe puncte de vedere.

Anul ăsta am fost pentru prima dată la Sziget Festival și a fost o experiență în sine pentru mine, pe care mi-o doream de foarte mult timp. M-am distrat MULT și m-am simțit ca într-o vacanță în care nu mi-a lipsit nimic. Organizarea a fost impecabilă (nu-i de mirare, ținând cont de faptul că este printre cele mai tari festivaluri din Europa), ceea ce a făcut ca ediția asta să mă facă să-mi doresc să revin.

De asemenea, a contat enorm și faptul că am avut parte de unele dintre cele mai tari concerte live de până acum (Kendrick Lamar, Gorillaz și Arctic Monekeys sunt în top), deoarece, pentru mine mereu a contat line-up-ul când a venit vorba de participarea la orice festival.

Din fericire, prima mea experiență la Sziget a fost și filmată. Asta mulțumită prietenului Pandutzu, cel mai tare vlogger român specializat pe festivaluri :), care are deja 7 ediții de Sziget la activ și căruia îi mulțumesc pentru tot ajutorul acordat! Fără el și Cristi (mulțumesc, din nou!) mai mult ca sigur nu ajungeam nici de data asta, deși îmi tot spun c-ar trebui să fiu mai spontană și să fac mai multe lucruri din lista celor pe care nu le-am încercat până acum. Dar toate au un început… 🙂

Până vine și articolul scris despre toată povestea asta, să trecem la partea video!

Plecarea spre Sziget Festival 2018:

Prima zi @ Sziget Festival 2018:

A doua zi @ Sziget Festival 2018:

A treia zi @ Sziget Festival 2018:

A patra zi @ Sziget Festival 2018:

A cincea zi @ Sziget Festival 2018:

A șasea zi @ Sziget Festival 2018:

Ultima zi @ Sziget Festival 2018:

 

Ți-a plăcut articolul?
Nu uita să-i dai share ca să afle și prietenii tăi!

Tags: , , , , ,