LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Rudimental @ Creative Fest 2018

Se-ntâmplă: Rudimental, proiectul britanic de drum and bass, vine anul ăsta la Creative Fest! În 2018 avem parte de cea de-a cincea ediție a festivalului, iar din partea Rudimental o să avem un DJ Set!

Și sunt tare entuziasmată, pentru că-i urmăresc pe băieți de prin 2013 și nu am apucat să-i văd live când au venit în Cluj-Napoca sau la Electric Castle. Așa că o să spun de data asta „prezent”! 🙂 În plus, Creative Fest este cel mai mare festival de artă și cultură urbană din Capitală și, de asemenea, unul dintre festivalurile mele preferate din România, unde am participat la aproape toate edițiile.

Toată nebunia se desfășoară în weekendul 27-29 iulie la Romexpo (scena va fi amplasată la Intrarea A), iar intrarea este liberă.

Pe lângă Rudimental, pe scenă vor mai urca:
– Fatboy Slim;
– Guano Apes;
– Protoje & The Indiggnation;
– ONYX;
– Șuie Paparude, Coma, CTC, Robin and the Backstabbers, Gojira & Planet H, Cred Că Sunt Extraterestru, Basska, Fantome, Tony Baboon și Camioane în Mulțime.

O să fie și o zonă gastronomică, plus vor avea loc multe alte activități (demonstrații de graffiti și freestyle, acrobații cu skateboard și biciclete).

Mai mult ca sigur n-o să ratez nici CTC, deci… ne vedem acolo! 😀

Vezi AICI și celelalte articole pe care le-am scris de-a lungul timpului despre Creative Fest!

Credit foto: Facebook.com/Creative Fest

 

Ți-a plăcut articolul?
Nu uita să-i dai share ca să afle și prietenii tăi!

Tags: , , ,