LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Beyoncé, albumul Lemonade și cele mai multe nominalizări la MTV VMA în 2016

Și acum țin minte ziua în care a lansat Beyoncé noul ei album vizual care este, de asemenea, cel de-al 6-lea din carieră. Lemonade. 23 aprilie.

M-am trezit și i-am văzut postările pe Twitter și Instagram. Era de așteptat că va apărea un album, pentru că trecuseră deja 3 ani de la ultimul material și era anunțat să apară și filmul care avea să însoțească cele 12 piese de pe el, în premieră pe HBO (cu care a colaborat și pentru lansarea materialului video dedicat concertului ei și al lui Jay Z din Paris, numit „On The Run”).

Lemonade este unul dintre albumele lansate anul ăsta pe care le-am tot ascultat. Auzeam zvonuri, dar nu am vrut să le cred, asta până când nu a zis ea pe album: Jay Z a înșelat-o. Și așa a apărut tema principală pentru material, asta după ce pe penultimul album arătau întregii lumi cât de mult se iubesc.

Beyonce - Lemonade

În continuare nu-mi dau seama cât % este vorba despre muzică și cât % despre business, pentru că e clar că Beyoncé a ajutat mai mult Tidal prin exclusivitatea asta decât a făcut-o serviciul pentru album (serviciu care prin asta crește numărul de subscriberi), deoarece ea este un artist foarte influent și inovator, cunoscut de o planetă întreagă, iar Tidal a ajuns în SUA pe primul loc ca aplicație de muzică chiar ziua următoare, deși au fost înstrăinați posibilii ascultători, din moment ce Tidal e doar în 52 de țări.

Primul single lansat a fost „Formation” și, din cauza faptului că l-a lansat doar pe Tidal, unde este co-fondatoare, piesa nu a reușit nici măcar să ajungă în top 100 single-uri Billboard. Dar iată că are cele mai multe nominalizări în ediția din acest an a premiilor MTV Video Music Awards, care se vor decerna pe 28 august: 11 la număr. 🙂

Oare câte premii va lua?

Citește și: How Beyonce’s Lemonade is making $3m a day – while saving Jay Z’s business

Citește și: Everything You Need To Know About The 2016 VMAs – MTV

Sursă foto

 

Ți-a plăcut articolul?
Nu uita să-i dai share ca să afle și prietenii tăi!

Tags: , , , , , ,