LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Recomandare muzicală: Kovacs – artista din Olanda cu o voce inconfundabilă

Eram zilele trecute la birou și la un moment dat aud o melodie. Pentru că ascult zilnic muzică, recunosc destul de ușor majoritatea artiștilor, dar și a pieselor. Aici însă… m-am blocat. Am stat pur și simplu să ascult.

N-am stat mult pe gânduri și am întrebat-o pe colega mea (mulțumesc Anca! 😀 ) cum se numește artistul, dar și piesa. Așa am descoperit-o pe Kovacs, pe care o am pe repeat de atunci, pe care v-o recomand (păi ce, numai eu să o ascult încontinuu? 🙂 ) și care are o voce care nu are cum să nu-ți rămână în minte. E o combinație între Amy Winehouse și Adele, care sună tare, tare bine!

Vă las cu una dintre cele mai iubite piese ale ei, „Diggin'” (nu m-aș mai opri din a asculta varianta asta):

Pe numele ei Sharon Kovacs, artista s-a născut în Olanda pe 15 aprilie 1990. Și-a dezvoltat pasiunea pentru muzică încă de când era mică, făcând parte din trupa școlii, dar și participând la concursuri de talente.
Mulți profesori nu știau ce să facă cu vocea ei și îi sugerau că ar fi mai bine se se apuce de altceva…

Kovacs

A fost semnată de Warner Music Germany, iar anul trecut, pe 2 aprilie, a lansat primul ei album, numit „Shades of Black” (ascultă-l pe Zonga / cumpără-l de pe iTunes / ascultă câteva piese pe YouTube).

Zilele trecute a fost la Jazz in the Park, iar dacă vreți să o vedeți live, vă anunț că va concerta și la Sziget Festival, pe 12 august. 😀

 

Ți-a plăcut articolul?
Nu uita să-i dai share ca să afle și prietenii tăi!

Tags: , , ,