LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Deliric x Silent Strike – un album așteptat, deloc promovat (analiză pe text)

Ieri a apărut albumul semnat Deliric și Silent Strike, anunțat de aaaaani buni. Și n-a fost anunțat oricum, ci printr-o leapșă a celor doi.

Deliric a scris:

Deliric

Silent Strike a scris:

Silent Strike

Exact în stilul în care Beyonce și-a lansat albumul „Lemonade”, respectiv printr-o postare simplă de anunțare a acestuia. Doar că, ea le-a dat și link ascultătorilor (mă uitam peste comentariile primite de Deliric și Silent Strike și erau unii foarte derutați, nu-și dădeau seama unde-l pot asculta). So… cam ăsta ar fi punctul negativ pe care l-am sesizat din prima. Ei merg pe ideea că muzica vorbește de la sine și momentan se pare că nu stau rău cu ascultările. Foarte interesant ar fi să aflăm câtă lume l-a ascultat și cumpărat de pe site în prima lună / în 2016 etc.

Coperta:

Deliric x Silent Strike

Tracklistul:

Tracklist

Albumul o să fie ascultat live pentru prima oară la Electric Castle 2016 (ne vedem acolo, daaa? 😀 ).

Albumul poate fi momentan ascultat și cumpărat în format online de AICI (ei spuneau aseară la MIC Check, emisiunea lui Vlad Dobrescu care acum este pe Radio Guerrilla, că-l vor scoate și în format fizic, însă la toamnă), dar mai poate fi ascultat și pe canalul Facem Records de pe YouTube. O să intre curând și pe serviciile de streaming, dar și pe cele de download.

L-ați ascultat? Păreri la cald, reclamații? 🙂

Sursă foto

 

Ți-a plăcut articolul?
Nu uita să-i dai share ca să afle și prietenii tăi!

Tags: , , , , ,