LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Webstock, evenimentul pe care n-o să-l mai ratez niciodată

În ultima perioadă am început s-o mai răresc cu evenimentele, pentru că fie nu mi-au mai atras atenția cu noile ediții, fie n-am putut să ajung din alte motive. Însă mi-am făcut un obicei (a se înțelege unul bun :)) ) din a participa la Webstock.

Am fost în 2013, în 2014, în 2015, iar ediția din 2016 n-o să facă excepție (cu ocazia asta vă anunț și că sunt Blogger Ambasador – deci pentru noutăți, come to me! 😀 ).

Știi cum e când te oftici că nu ai știut de ceva de la început? Am destule exemple, de la vechile reviste românești despre industria muzicală (care acum nu mai există – doar Bravo, care s-a transformat în Bravo Girl), până la festivaluri (care la fel, acum nu mai sunt) și lista poate continua. Fix, dar fix așa e și în cazul Webstock, conferință care a început în anul 2008, la inițiativa Evensys (care sunt și acum organizatori).

Mi-am propus să nu mai ratez niciodată evenimentul ăsta, pentru că este primul din România dedicat bloggerilor la care am fost, este cel mai important și totodată, cel mai tare. Așadar ne vedem negreșit și anul ăsta!

Webstock 2016

Detalii organizatorice:
– va avea loc pe 30 septembrie 2016, la JW Marriott din București;
– s-a anuntat deschiderea înscrierilor pentru Webstock Awards;
– hashtag-ul este, ca în fiecare an, #webstockro;
– înscrierile sunt gratuite, se fac pe site, pot fi făcute de oricine și sunt deschise până pe 1 septembrie.

Sursa foto

 

Ți-a plăcut articolul?
Nu uita să-i dai share ca să afle și prietenii tăi!

Tags: , , , , , , , , , , ,