LIVIA IUȘAN.RO

Festivalul Coachella va fi transmis live pe YouTube și în 2016

Dacă e vreun festival internațional la care visez cu ochii deschiși să ajung într-o bună zi, acela este cu siguranță Coachella (ați văzut teasingul de pe contul meu de Instagram, da?). Mă uit de câțiva ani cu un regretul de a nu fi acolo la toate pozele și videoclipurile pe care artiștii, dar și participanții le urcă pe site-urile de socializare (Rihanna, Beyonce și Jay-Z anul trecut nu au făcut parte din lineup, dar au fost în calitate de participanți).

Anul acesta festivalul se desfășoară timp de două săptămâni, între 15 și 17 aprilie, dar și între 22 și 24 aprilie. Așa cum s-a făcut și anii trecuți pentru cei care nu au putut ajunge în Indio, California (locul unde se desfășoară), organizatorii vor difuza și în acest an prima săptămână direct de la Coachella, pe YouTube, printr-un parteneriat cu T-Mobile.

De asemenea, de la câteva zile, biletele ajuns acum să se vândă în doar câteva ore, iar ca să înțelegeți și mai tare influența acestui eveniment, organizatorul festivalului înființat în anul 1999 se numește Paul Tollett și este în top 40 cei mai puternici oameni din industria muzicală internațională (top despre care v-am scris și aici).

Festivalul Coachella va avea trei canale dedicate și poate fi urmărit AICI.

Încă nu se știe ce artiști vor intra în transmisiunile live, însă ca să vă faceți o idee, lineup-ul pentru 2016 arată așa:

Coachella 2016

 

Ți-a plăcut articolul?
Nu uita să-i dai share ca să afle și prietenii tăi!

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *