LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Te invit la concertul lui DJ Premier (15 noiembrie), printr-un concurs cu 2 invitații duble

The Fresh -DJ-Premier-15 Noiembrie

UPDATE: câştigătorii sunt Alexandru şi Tanase Adriana.
See you there! 😀

Pe DJ Premier l-am văzut anul ăsta la Untold Festival, el fiind unul dintre artiștii pentru care mi-am dorit enorm să ajung în Cluj-Napoca, iar acum mă bucur că am ocazia să-l văd iar, în mai puțin de câteva luni, în București.

Evenimentul are loc în această duminică, pe 15 noiembrie, la TY Event Hall, fiind prezentat de The Fresh. În deschiderea show-ului lui Preemo, cel mai mare producător din lume după cum însăși publicația Rolling Stone l-a desemnat, va fi Vlad Dobrescu de la C.T.C., cu un DJ set.

Evenimentul va începe la ora 20:00, iar biletele sunt disponibile în rețelele Myticket.ro, Eventim.ro, Iabilet.ro, Bilete.ro și Kompostor.ro, la magazinele URBN, Ollie Gang Shop, H2O și Uman – Piața Romană, la prețul de 30 de lei, dar și la intrare în seara evenimentului.

Și așa cum spune și titlul, vă ofer două invitații duble, dacă-mi spuneți cum l-ați descoperit pe DJ Premier. Ce piesă din hip-hop, la care a fost producător, v-a plăcut cel mai mult? 🙂
Concursul se va termina vineri, 13 noiembrie, la ora 11:00, urmând ca mai apoi să anunț câștigătorii. Mult succes!
Voi alege personal câștigătorii, în urma celor mai simpatice răspunsuri. 😀

Evenimentul pe Facebook.

Câțiva artiști cu care a lucrat DJ Premier pe partea de producție: The Notorious B.I.G., Mos Def, KRS-One, Jay-Z, Kanye West, Snoop Dogg, M.O.P., Nas, Rakim și lista poate continua.

 

Ți-a plăcut articolul?
Nu uita să-i dai share ca să afle și prietenii tăi!

Tags: , , , , ,