LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

VUNK – UNU, un concept inedit pentru muzica românească

Un Nou Univers, poster

De patru ani, VUNK concertează anual la Sala Polivalentă din Bucureşti. Anul acesta este vorba despre UNU, respectiv Un Nou Univers, cel mai mare eveniment multimedia din România, care se va desfăşura pe data de 7 octombrie.

Trupa VUNK este printre puţinele trupe din România care a înţeles faptul că un concert nu se rezumă la a asculta nişte piese (lucru pe care-l faci cu succes oriunde şi oricând vrei), ci că el trebuie să satisfacă ascultătorul atât din punct de vedere audio, cât şi vizual şi să facă dintr-un concert un adevărat eveniment, pe care fanii să şi-l amintească şi după ani ca fiind ACEL eveniment la care au participat, nu unul din multele dintr-un an.

Pentru acest an au ales un concept inedit, presărat cu multe indicii: este vorba despre Un Nou Univers, pe care-l vom descoperi la Sala Polivalentă şi care-l are ca personaj principal pe UNU, care atunci când este fericit poate lumina chiar şi un stadion (puteţi să urmăriţi locurile în care ajunge pe pagina de Facebook).

Ieri, pe douăzeci şi UNU septembrie VUNK a lansat #primulclipviu, videoclipul care-şi caută jumătatea (continuarea lui va apărea joia viitoare, pe doi octombrie) şi pe care-l aveţi spre vizionare puţin mai jos:


„Fiecare om din lumea asta a început să îşi descopere propriul univers. Ştirea nu este nouă, doar universul.”
Cornel Ilie, liderul trupei VUNK

Videoclipul prezintă, în ambele părţi, alţi doi străini rătăciţi, într-o lume care nu este a lor, după cum însuşi Cornel a declarat pe blogul lui.

De asemenea îi laud şi pentru faptul că îşi ţin aproape prietenii (fanii) mai ales prin intermediul e-mail-ului, pentru că, nimic nu este mai de preţuit decât adresa ascultătorului (cum am tot spus, reţelele de socializare vin şi pleacă).

Mie una mi-au atras atenţia şi sunt tare curioasă să văd cum o să fie concertul: vreau să aflu cum văd ei acest Nou univers, în care trebuie să te redescoperi pe tine însuţi.
Revin curând cu noi detalii. Ne vedem negreşit la concert, pe 7 octombrie! 🙂

P.S. Cornel Ilie o să fie prezent la Webstock, ca speaker.

 

Ți-a plăcut articolul?
Nu uita să-i dai share ca să afle și prietenii tăi!

Tags: , , , , , ,