LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Wanted: Personalitatea Online a Anului @ Webstock

Anul ăsta o să ajung din nou la Webstock 🙂 (care va avea loc pe 2 octombrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel şi se va transmite şi online), cel mai mare eveniment de social media din România.

Ca în fiecare an, sunt implicate multe branduri importante de pe piaţa din România, precum Raiffeisen Bank (care anul trecut ne-au îndulcit cu nişte eclere geniaaaale), HP, Bitdefender, Staropramen, McDonald’s, dar şi Intel.
Astăzi vă spun despre ultimul menţionat, Intel, care alături de Evensys face anul ăsta o chestie tare interesantă: caută Personalitatea Online a Anului, dar nu oricum: acest premiu special va fi acordat prin votul exclusiv al publicului prin intermediul unei aplicatii online pe site-ul Webstock, începând cu 2 septembrie. Nominalizările se pot face până pe 30 august, online. Aşadar, hurry uuuup! 😀

*Online Personality of the Year îşi propune să aducă în prim-plan persoanele care s-au remarcat prin activităţile lor în mediul digital în ultimul an: persoane care se exprimă prin intermediul blogurilor şi site-urilor şi au o prezenţă dinamică pe reţelele sociale, persoane care au creat comunităţi şi sunt recunoscute ca voci importante în domeniul lor etc.

Categoriile din cadrul Webstock Awards, competiţia proiectelor digitale, social media şi mobile realizate pe piaţa locală în ultimul an, sunt cuprinse în 12 categorii:

Webstock Awards

Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys: în cei 7 ani de Webstock am reuşit să avem ca vorbitori unii dintre cei mai implicaţi oameni din online şi nu pot decât să mă bucur că, acum, alături de Intel, încercăm să aducem în plan cât mai mulţi oameni care fac lucruri extraordinare în mediul online.

Manuela Ciugudean-Toma, Marketing şi PR Manager Intel, Europa Centrală şi de Est: suntem bucuroşi să ne alăturăm fenomenului Webstock în calitate de partener tehnologic. Aşteptăm cu nerăbdare să premiem creativitatea, originalitatea şi popularitatea din blogging-ul românesc.

Despre Evensys:
Cu peste 9 ani de experiență în dezvoltarea de conferințe și seminarii proprii, Evensys organizează în acest moment o paletă largă de evenimente, ce tratează tematici actuale, relevante atât pentru industria de business locală, cât și pentru cea din Europa Centrală și de Est. Astfel, Evensys dezvoltă conferințe și seminarii proprii, ce acoperă 5 arii de expertiză: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, Real Estate și Retail.

Despre Intel:
Intel este lider mondial în inovaţia din industria computerelor. Compania proiectează şi dezvoltă tehnologii esenţiale ce servesc ca fundament pentru dispozitivele de computing din lume. În România, compania este prezentă din anul 2004, iar în prezent are operaţiuni în Bucureşti, Galaţi şi Cluj-Napoca.

Sursă foto *wanted*: www.grangerandoaks.co.uk

 

Ți-a plăcut articolul?
Nu uita să-i dai share ca să afle și prietenii tăi!

Tags: , , , , , , , , , , , ,