LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Primele reacţii legate de albumul lui Dr. Dre – Compton: A Soundtrack

Nu glumesc deloc când spun că am ascultat toată ziua noul album al lui Dr. Dre, „Compton: A Sountrack”, apărut oficial astăzi pe Apple Music (şi cu câteva ore înainte tot pe acelaşi serviciu de streaming), despre care v-am scris ieri.

Dr. Dre - Compton

E combinaţia aia nebună de artişti-legendă din hip-hop (Ice Cube, Snoop Dogg, Xzibit, Eminem, Kendrick Lamar şi DJ Premier, printre alţii), versuri puternice, refrene catchy şi beat-uri care te prind după primul play.

M-am trezit cu el în boxe şi se pare că tot aşa o să şi termin ziua (şi-o să-l am în căşti şi pe la Summer Well :)) ). Asta ca să nu mai zic că de dimineaţă era nebunie în social media: apăreau primele reacţii după ascultarea materialului, care a fost aşteptat de întreaga industrie muzicală de mai bine de un deceniu (da, au trecut 16 ani de la albumul 2001).

Mi-ar plăcea aşa cum a anunţat cu câteva zile înainte (aproximativ o săptămână) noul şi totodată ultimul album, aşa să anunţe şi un turneu de promovare, în genul Up In Smoke Tour, cu toată gaşca care apare pe album.
De asemenea, abia aştept o variantă fizică a albumului (Deluxe pe cât posibil), pentru că încă nu prea-s bună prietenă cu iTunes (prefer de milioane de ori să am albumul în original decât să dau banii pe un mp3).

Revenind la titlul articolului, în mare reacţiile sunt pozitive, iar pentru că Twitter is the place to be când vine vorba de muzică, iată câteva care mi-au atras atenţia:

Concluzia…

P.S. fotografia de sus, prima, a fost creată cu ajutorul site-ului straightouttasomewhere.com, unde poţi trece orice nume vrei ţinând seama de „Straight Outta”, idee preluată după numele filmului „Straight Outta Compton”, care va apărea pe 14 august şi care prezintă povestea trupei N.W.A.

 

Ți-a plăcut articolul?
Nu uita să-i dai share ca să afle și prietenii tăi!

Tags: , , , , ,