LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Let there be PR! – despre PR Forum 2015

Lunile astea am fost cel mai aproape de domeniul relațiilor publice, asta pentru că am început primul an de facultate. Chiar așa, consider că, în afară de o bază teoretică, nu prea rămâi cu multe de pe urma ei.
Bine, aici intervin multe: internship-urile, voluntariatul, proiectele personale, conferințele, primele job-uri pe care le ai în domeniu, dar nu numai. Toate sunt importante și depind de implicarea ta, dar și de cât de mult vrei să te pregătești pentru o viitoare meserie.

Și pentru că-mi plac oportunitățile faine, astăzi vă servesc una de nerefuzat: PR Forum 2015. Organizator este Evensys, care ne-a pregătit un eveniment de două zile, care reunește unii dintre cei mai buni specialiști în domeniu (directori de comunicare din companii de top de pe piața locală, manageri ai celor mai renumite agenții de relații publice din România etc.).

Prima zi (26 martie 2015) va include două conferințe și trei seminarii.
Vor fi analizate tendințele, oportunitățile și amenințările previzionate pentru acest an în industria comunicării, dar și subiecte de actualitate, tratate de oameni specializați, care vor oferi nu doar idei noi, ci și soluții concrete. Vor fi discutate teme precum story doing, co-creation, PR B2B, corporate communication etc.

A doua zi (27 martie 2015) va cuprinde 4 workshop-uri reunite sub conceptul PR Academy.

Dintre agențiile de PR prezente:
MSL Group The Practice va provoca audiența la primul maraton de PR: 42 dintre cele mai spinoase întrebări care îi frământă pe oamenii de comunicare din companii vor avea, la finalul workshop-ului, un răspuns.

Golin România va duce relațiile publice în zona digitalului și va prezenta strategii care urcă un brand în topul preferințelor consumatorilor pe fiecare canal de social media în parte.

Image PR va lansa bătălia conceptelor în campaniile de PR și va nominaliza căștigătorii.

Pentru studenți: începând din acest an, în paralel cu cele trei seminarii, Evensys organizează, în parteneriat cu Orange, și primul seminar adresat viitorilor profesioniști: Young PR Seminar.
Astfel, studenții pasionați de comunicare și relații publice vor avea ocazia să stea față în față cu specialiștii, să descopere partea practică a activității de comunicare în companii și agenții și să adrese orice întrebare căreia nu i-au găsit răspuns în facultate.

Acestea fiind menționate, ne vedem la eveniment (primul pentru mine)! Să nu ziceți că nu v-am zis…

Tags: , , , , ,