LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Magia Sărbătorilor: UTOK şi tabletele pentru copii din spitalul Fundeni

Aţi văzut bannerul cu UTOK din dreapta, nu? 😀

Povestea lui stă în jurul unei frumoase întâmplări: acum câteva zile, Cristian Manafu, una dintre persoanele care a făcut posibilă acestă iniţiativă (alături de Alina Iatan, Dan Pandrea şi Costin Cocioabă), mi-a trimis un mail cu subiectul „DA sau NU?”.

magia Sarbatorilor - UTOK  1

În spatele acelui mail se ascundea iniţiativa Alinei Iatan, fiziokinetoterapeut, dar şi prietenă cu Cristi, care a oferit începând cu 2011 (fără ajutor din partea vreunui ONG etc.), în fiecare an, hăinuţe, dulciuri şi jucării şi, care dorea să cumpere nişte tablete ieftine, pentru 30 de copii bolnavi de cancer din Fundeni.

Ei bine, prin implicarea lui Cristi, UTOK a oferit la Spitalul Fundeni, secţia Oncologie, 30 de tablete cu acces la sute de mii de aplicaţii care să le mărească apetitul pentru cunoaştere, dar şi cu lecţii şi aplicaţii educative.

magia Sarbatorilor - UTOK 2

Iniţiativa lor merită lăudată şi chiar continuată…
Dacă accesaţi link-ul din banner, veţi ajunge pe pagina cu cadouri a brandului. Puteţi să cumpăraţi telefoane şi tablete la preţ redus.

Lucrurile frumoase se întâmplă, cu sau fără voia noastră, dar mai ales cu ajutorul nostru.

Alături de mine au mai oferit alţi 59 de bloggeri spaţiu publicitar pentru această cauză, de conştientizare a necesităţii tehnologiei în viaţa copiilor de la Spitalul Fundeni.

Despre UTOK: UTOK surprinde fanii tehnologiei prin smartphone-uri şi tablete caracterizate prin specificaţii de top şi accesibilitate. Printre modelele de succes se numără puternicele smartphone-uri Dual SIM UTOK 5008, UTOK 500Q HD şi UTOK i800, prima tabletă din gama cu sistem de operare Microsoft Windows 8.1 şi UTOK i700, tableta performantă cu procesor Intel® Atom.
Pe lângă gama performantă, UTOK aduce consumatorilor de tehnologie beneficii precum 5 ani garanţie, filme, seriale şi emisiuni gratuite timp de o lună, 100 de cărţi incluse gratuit în fiecare tabletă şi smartphone şi acces la 20 de milioane de melodii timp de o lună.

Tags: , , , , , ,