LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Eminem, Pharrell, Megadeth, Paramore vor vinde în curând, exclusiv, pe Twitter. Cum aşa?

Buying on Twitter

Twitter va avea, în viitorul apropiat, în postări (Tweets) incorporat butonul „Buy”.

Ce înseamnă acest lucru, mai precis?
Vei putea cumpăra de pe Twitter produse pe care nu le vei mai găsi în altă parte.
După ce apeşi „Cumpără”, va trebui doar să introduci informaţiile legate de transport şi de plată. Nu vei fi nevoit să faci asta mereu, pentru că ele se vor salva automat după prima achiziţie, în contul de pe Twitter.

De ce?
Twitter vrea să uşureze procesul de cumpărare de pe telefoanele mobile, să fie chiar distractiv (după spusele lor), cu ajutorul aplicaţiilor reţelei de socializare de pe Android şi iOS.

Cine s-a implicat?
O serie de artişti, plus organizaţii precum GLAAD şi Burberry, au prilejul de a testa această nouă modalitate de a-şi vinde produsele.
Printre ei se numără: Death From Above 1979, Eminem, Kiesza, Megadeth, Mike Stud, Panic! At The Disco, Pharrell, Paramore şi Wiz Khalifa.

Momentan doar câţiva useri din Statele Unite ale Americii vor putea cumpăra, însă se doreşte o creştere rapidă a numărului de useri, într-un timp cât mai scurt.

Pe mine m-au făcut curioasă şi abia aştept să văd ce noi produse vor scoate artiştii. 🙂
Fanii îşi vor putea achiziţiona mai uşor bilete la concerte, de exemplu. Dacă totul merge conform planului, sigur platforma va avea noi useri, fanatici ai muzicii, care îşi doresc produse în ediţie limitată de la artiştii lor preferaţi.

Pănă se va putea cumpăra din România va mai dura ceva, dar heei, cine a spus că nu ne vom putea bucura de această nouă idee? 😀

Sursa

Tags: , , , , , , ,