LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Cum a fost concertul Hurts – România (2013, Exile Tour)

Hurts

Tocmai ce m-am întors de la Romexpo (până am dat publish a trecut ceva timp, dar înțelegeți voi 🙂 ), locația în care a avut loc concertul trupei Hurts, din cadrul turneului Exile ce se află în plină desfășurare. România, țara în care băieții au concertat în ultimii ani și în care au și filmat câteva clipuri.

Pe scurt: au existatat două zone, mai precis Golden Circle (140 lei) și Silver Cirlcle (120 lei). Ei bine, 20 lei fac diferența: deși la Golden biletele erau (teoretic) sold out, spațiu liber era destul, astfel încât să te poți mișca în voie și să-i lași pe restul să vadă (mai stăteau unii de vreo doi metri în față, astfel că trebuia să le fac semn să se dea mai încolo 🙁 ).

Show-ul a fost cam simplist, mi-aș fi dorit să văd ceva mai mult decât jocuri de lumină, având în vedere că este un turneu care va ajunge în multe orașe din Europa, plus că Adam nu prea și-a făcut simțită prezența.
Au fost cântate piese de pe primul material, Hapiness dar și de pe Exile.
Wonderful Life, Mirale, Blood,Tears and Gold, Somebody to die for, Blind și Evelyn au fost doar câteva din piesele care au făcut deliciul publicului, finalul aducându-ni-l pe Theo interpretând Stay cu steagul României la gât, asta după o scurtă pauză de aplauze din partea publicului.

Mulțumesc Lavinia Fusu pentru invitație! Urmează un update cu mai multe informații! Noapte bună!

Update: în mare a fost ok concertul, nu însă și dubstep-ul dinaintea lui. De ce ai pune dubstep înaintea unei trupe pop? Pe bune acum!?
Având în vedere cî băieții vin în România de vreo trei ani încoace, sper să-i văd și la anul, cu un spectacol mai electrizant, asta pentru că Hurts este o trupă pe care merită să o asculți live!

Tags: , , ,