LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Am I asleep? No, I’m alive!

Vi s-a întâmplat vreodată să plecaţi în vacanţă undeva departe şi să vă pară rău că vă întoarceţi acasă? Sau să fiţi la un concert şi tocmai atunci când vă simţiţi cel mai bine să vă daţi seama că mai sunt doar 5 minute până se termină?

Cam la genul ăsta de experienţe mă duc pe mine cu gândul una dintre cele mai noi piese ale cântăreţei britanice Jessie J, despre care v-am scris acum doi ani pe blog şi care a venit anul trecut la noi în ţară, dar pe care eu am ratat-o. 🙁

M-am întâlnit de curând cu o bună prietenă, pasionată de muzica rock, proaspăt venită de la Folk You. Văzând-o în starea de extaz în care era, am întrebat-o care era motivul pentru care vedeam zâmbetul larg de pe faţa ei. Mi-a spus: am reuşit să urc pe scenă alături de Vama (una din trupele ei preferate)!
Imediat mi-am adus aminte de prima dată când am urcat şi eu pe o scenă, de data asta la un concert de rap. Era vorba despre Street Heroes 4, ediţia de vara trecută la care au cântat Okapi Sound. De atunci a trecut un an, alte evenimente au urmat (plus încă o ediţie de Street în februarie anul ăsta şi urmează alta acum, pe 30 august), plus alte „apariţii” pe scene. Prima nu se uită niciodată! 🙂

Acestea sunt acele momente care ai vrea să dureze mult mai mult, care te fac să te-ntrebi exact ceea ce artista Jessie J spune pe refren:
If this is a dream – won’t open my eyes
Am I asleep? No, I’m alive
I just can’t believe that this is my life
In my fantasy we’re running wild

Tags: ,