LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Enjoy the… music! / Depeche Mode în România

Depeche Mode - LiviaIusan.ro

După ultimul turneu din 2009-2010, numit „Tour of the Universe”, la începutul acestei luni, trupa Depeche Mode a început o nouă serie de concerte, acestea făcând parte din „The Delta Machine Tour”, turneu ce va lua sfârșit anul viitor.

Am fost și eu prezentă la evenimentul susținut pe data de 15 mai la București, alături de alți 400 de voluntari ai Brigăzii, și cu siguranță vă pot confirma ceea ce spunea toată lumea: a fost spectacolul anului în România!
Peste 40.000 de oameni au venit să-i asculte pe Dave Gahan, Martin Gore și Andrew Fletcher cum interpretează atât noile piese de pe Delta Machine, cât și piesele care i-au făcut celebrii, și care nu mai au nevoie de absolut nicio prezentare.
Personal, am rămas fără cuvinte când am văzut cum o sală întreagă cântă cot la cot cu artiștii! A fost o atmosferă genială, și un eveniment de neuitat! Nu știu câți dintre artiștii români ar strânge nu asemenea număr de persoane pe Arenă, pentru un concert…

Am ajutat la organizarea evenimentului, lucru care mi-a plăcut tare mult și pe care cu siguranță o să-l mai fac! Așadar, Emagic, felicitări pentru eveniment, și la cât mai multe de acest fel!

P.S: aici aveți o recenzie scrisă de cei de la infomusic.ro, iar aici de la urban.ro. Enjoy the music!

Tags: , , , ,