LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

5 motive pentru care nu trebuie să ratezi concertul Depeche Mode din România (15 mai)

1.Delta Machine” este noul album al trupei care a redefinit sunetul muzicii de-a lungul vremii, şi anume Depeche Mode, fiind materialul cu numărul 13.
De curând băieţii au pornit într-un nou turneu (primul concert a avut loc pe 4 mai la Nisa iar anul viitor va avea loc ultimul concert din cadrul „The Delta Machine Tour”), care va include 25 de ţări, inclusiv România.
Materialul sună într-un mare fel, însă ce-aţi zice să-l ascultaţi live? 🙂

2. Turneul actual este un bun prilej să ascultaţi atât noile piese, cât şi cele care i-au consacrat, cum ar fi Enjoy the Silence, Policy of Truth sau Personal Jesus.

3.The Delta Machine Tour” este cel mai mare show al anului 2013.

4. Acestea vor fi primele show-uri live ale trupei dupa succesul „Tour of the Universe” din 2009-2010, turneu în care trupa a susţinut 142 de concerte, având vânzări record cu cele peste 2,5 milioane de bilete.

5. Depeche Mode este trupa cu peste 100 milioane de albume vândute în toată lumea.

Aici aveţi un frumos articol realizat de cei de la infomusic.ro, despre primul concert din cadrul actualului turneu, iar în cazul în care nu v-aţi luat încă bilet, vă invit să participaţi la concursul organizat de Urban.ro, în care premiul este un bilet dublu la eveniment.
Ne vedem la concert! 😀

UPDATE: şi iconcert.ro are un concurs cu invitaţii.

Sursa foto

Tags: , , , , ,