LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Un proiect fain: 4înmaşină.ro

Cei care mă cunosc ştiu că susţin cu multă plăcere şi-mi plac ideile faine…
Una dintre ele este şi cea despre care am să vă spun câteva cuvinte astăzi, şi anume 4înmaşină.

Acest nou serviciu de carpooling este unul fresh, disponibil din data de 22 aprilie. Şi ca să vă daţi seama cam despre ce vorbesc, vă anunţ că lansarea oficială 4înmaşină va avea loc pe data de 1 mai, de Ziua Muncii, zi în care majoritatea avem liber de la muncă/şcoală, un motiv în plus să plecăm câte 4 la drum! 😀

Scop: proiectul vrea să-i ajute atât pe şoferi cât şi pe cei care nu deţin încă o maşină să călătorească (prin diminuarea cheltuielilor cu combustibilul, reducerea traficului şi a emisiilor de carbon) şi să socializeze într-un mod cât mai distractiv.
Vă mai spun că astfel de servicii sunt folosite de milioane de utilizatori în tările vest europene sau de peste ocean, unde există şi benzi speciale pe autostrăzi sau locuri de parcare dedicate maşinilor cu mai mult de doi pasageri.
Cel mai fain lucru, după respectivul drum, desigur, este cu siguranţă faptul că poţi da şi primi calificative la capitolele condus, punctualitate, sociabilitate şi muzică de drum. Tare frate! 😀

Aveţi mai jos şi clipul de promovare, pe care vă invit să-l urmăriţi, iar după, aştept să-mi spuneţi părerea voastră despre acest proiect. Enjoy!4înmaşină, probabil cel mai deştept mod de a călători!

Tags: , ,