LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Stilul vestimentar

De-a lungul timpului, fiecare dintre noi „ne construim” un anumit stil vestimentar. Fie el elegant, casual sau sportiv, ne caracterizează!

Pe mine, personal, nu pot să spun că mă caracterizează un anumit stil vestimentar, însă, în garderoba mea predomină articolele casual: tricouri, blugi, rochii cât mai funky, de vară, iar la încălţăminte, îmi place să port teneşi (coloraţi, gen verzi, roşii) şi adidaşi (îi ador pe cei înalţi! ). De fel, nu-mi plac lucrurile care sunt „la modă”, respectiv cele pe care le vezi la 10 persoane diferite, pe zi. Mă îmbrac cu ce-mi place, şi cu ce cred că mă avantajează.
De curând, am început să fac o pasiune pentru căciuli! În combinaţie cu un tricou larg şi o pereche de pantaloni scurţi, sau tricou şi pantaloni lungi + adidaşi, vine genial!

Trecând peste asta, o latură elegantă, o reprezintă cu siguranţă rochiile! Îmi place să le port, dar mai ales să le combin cu perechi de teneşi coloraţi, dar vin bine şi cu pantofi, unii cât se poate de comozi, pentru a nu ne trezi că am obosit după primele 4 minute de mers pe jos, cu tocuri de 20 cm.

Vă invit să aruncaţi un ochi pe site-ul Style 24/7, magazin online de haine. Ei sunt prezenţi şi în mediul offline, mai precis au deschis primul boutique în Centrul Istoric (Str. Lipscani, nr. 77).

Apropo, mai sunt câteva zile (teoretic) de iarnă, şi deja am început să caut ori pe internet, ori pe la magazinele din oraş teneşi şi articole vestimentare de primăvară. Aştept cu rerăbdare zilele alea călduroase, în care să pot merge seara cu prietenii pe afară, să alergăm prin parc, asta pentru a ne menţine/îmbunătăţii condiţia fizică, dar şi pentru a avea un stil de viaţă sănătos (şi aşa iarna aproape toţi stăm şi lenevim în pat, uitându-ne la TV 😛 ).

Surse foto: Style 24/7 & Tumblr.

Tags: ,