LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Workshop de videografie, pentru bloggerii prahoveni

Fiind pasionată şi de fotografie (printre altele), mi-a făcut o deosebită plăcere să particip la invitaţia lui Bogdan Cojocaru, la un curs de videografie, cinematografie şi montaj, ţinut astăzi în Ploieşti, mai precis la SMA Studio.

Odată ajunşi la locul „faptei”, am început să vorbim alături de unul dintre cei ce fac parte din echipa acestui studio foto, despre cele trei subiecte pentru care ne-am adunat la respectivul workshop, dedicat bloggerilor prahoveni.

Am învăţat multe lucruri interesante, cum ar fi faptul că în acest domeniu trebuie să fii o persoană răbdătoare: trebuie să înveţi să aştepţi. Lucrurile bine făcute au nevoie de timp.
Nu poţi realiza o filmare bună după numai 5 minute de stat cu camera în mână! 🙂

Pentru a realiza o filmare/o serie de poze, trebuie mai întâi să-ţi dai seama de potenţialul acestora, iar mai apoi să treci, cum se zice, la treabă! Tot azi am mai învăţat şi faptul că în acest domeniu nu există obiectivism, că muzica este un element important, plus multe altele (cel mai important aspect este cu siguranţă faptul că am început să văd din altă perspectivă filmele, să le analizez). Acesta nu este cu siguranţă ultimul workshop legat de videografie la care particip, asta pentru faptul că este un domeniu interesant, care mă atrage, dar şi pentru că încă nu mi-am ales drumul pe care voi merge în viitor, aşa că, experimentez cât de mult pot, în diverse domenii.

În cele din urmă aş vrea să mulţumesc echipei SMA Studio, deoarece ne-au primit şi ne-au vorbit deschis despre câteva dintre aspectele importante ale domeniului în care lucrează, şi în acelaşi timp lui Bogdan, fără de care nu ştiu dacă se organiza acest workshop! Tare mi-ar plăcea şi unul legat de fotografie! 😀

Tags: , , , ,