LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

RIUF, ediţia 11

Despre RIUF (Romanian International University Fair) v-am scris şi anul trecut, însă vă readuc aminte de faptul că aici vă puteţi întâlni cu repretentanţi a peste 30 de universităţi din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Franţa, precum şi România. Printre expozanţi sunt şi universităţi de top, dintre care putem enumera Universitatea Oxford, Universitatea Harvard, Coventry, Webster şi multe altele.

Evenimentul va avea loc în Bucureşti pe 20 şi 21 octombrie la Sala Palatului (sâmbătă, 20 octombrie: 10:00-18:00 şi duminică, 21 octombrie: 10:00-17:00), iar pe 23 octombrie în Cluj, la Casa de Cultura a Studentilor (10:00-18:00).

Riuf
nu este doar un simplu eveniment, ci o adevărată pisibilitate de a urma cursurile unei facultăţi din străinătate, şi să nu uităm de faptul că, te poţi înscrie pe loc! Pe Riuf.ro aveţi mai multe detalii, atât legate de înscriere cât şi lista tuturor expozanţilor şi mijloacele de transport către locaţiile în care va avea loc Riuf-ul.
Pe această cale vă anunţ că voi veni şi eu, asta pentru că peste doi ani, pe vremea asta, voi intra în primul meu an de facultate, şi mă tentează tare mult un viitor în străinătate. Aşadar, cu cine mă văd acolo? 😀

P.S: Nu uitaţi că anul trecut am scris un articol mai detaliat despre studiul în străinătate.

Sursa foto

Tags: , , , ,