LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

O zi la Brebu

Cu toţii când plecăm la drum ne uităm la prognoza meteo pe ziua respectivă, şi de ce nu, şi pe zilele ce urmează. Astfel am procedat şi eu înainte să merg #prinBrebulmeu, însă chiar dacă la ştiri vremea părea că va fi mai bună decât cea de ieri, nu a fost aşa.

Picăturile de ploaie au curs pe tot parcursul primei mele călătorii în comuna Brebu, comună aflată la aproximativ 10 km de Câmpina, în care a avut loc în acest week-end Târgul Toamnei.
Era de mult în plan vizitarea Brebului, asta la invitaţia gazdei Oana Oprescu, vizită care însă s-a finalizat abia astăzi. După mici întârzieri, am plecat în jurul orei 10:30 din Ploieşti, pe o vreme destul de urâtă, lucru care ne-a cam afectat starea de spirit, însă cu cât timpul trecea, atmosfera devenea din ce în ce mai frumoasă şi mai destinsă.

Deşi în plan erau mai multe obiective, vremea ne-a dat planurile peste cap, astfel că suntem nevoiţi să revenim la primăvară/vară, când temperaturile vor creşte, asta pentru a putea vedea împrejurimile Brebului aşa cum trebuie, asta pentru că Oana mi-a spus că localitatea chiar are ce arăta, mai ales că urmează să i se aducă îmbunătăţiri. 🙂

Per total mi-a plăcut, mai ales că zona este una pitorească, iar oamenii sunt unii foarte cumsecade! Ne-am distrat, am râs şi am degustat bunătăţi „ca la mama acasă” (gemuri şi dulceţuri genial de bune!). Vă las mai jos cu câteva poze, în limita absenţei stropilor de ploaie, care mi-au cam stricat câteva fotografii.

Au mai scris: Haotik, Ana, John Cristea şi Aditza.
Enjoy!

Tags: , , ,