LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Definiţia concertului perfect

Artişti excepţionali, zeci de mii de waţi, sonorizare perfectă, jocuri de lumini şi un public în extaz. Cam aşa s-ar defini un concert reuşit (dacă nu perfect), după părerea mea.

Astfel a fost şi recitalul lui Jay-Z şi Kanye West din cadrul Hackney Weekend din acest an. Artiştii au cântat mai multe piese, atât colaborări cât şi piese separat, dar „miezul” a fost cu siguranţă „Niggas in Paris„, piesa de pe „Watch the Throne„. Acest lucru s-a putut vedea cu ochiul liber din reacţia publicului, care pur şi simplu era în al 9-lea cer (sincer, nici nu aveai cum să fii altfel…)!

Personal, numai când mă uit la inregistrare simt senzaţia aia excelentă, senzaţie pe care o ai când îţi vezi artiştii preferaţi la câţiva metri de tine.
Din păcate, nu prea cred că vor fi astfel de concerte în România, deşi mi-aş dori tare mult!

Vă reamintesc că piesa „Niggas in Paris” şi-a făcut debutul pe 27 august 2011, pe locul 75 în US Billboard Hot 100, în US Billboard Hot Digital Songs a debutat pe 58, urmând ca în luna februarie a acestui an să fie vândută în peste 2 milioane de exemplare în Statele Unite.

Acum spuneţi şi voi, cine NU ar vrea să fie în public într-un astfel de concert? :X

Tags: , , , , ,