LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

RadioONMusic.ro, acum BlackSheepSound.ro

Aşa cum probabil mulţi dintre voi aţi aflat deja, RadioONMusic a făcut „următorul pas” în ceea ce priveşte evoluţia lui, respectiv s-a transformat în BlackSheepSound (BSS era şi înainte, însă şi-a întrerupt activitatea la sfârşitul anului 2011, acum revenind în atenţia iubitorilor de hip-hop cu o nouă componenţă şi un nou conţinut.)

Despre RadioONMusic vă pot spune cu siguranţă că va rămâne mereu în sufletul meu, asta pentru că a fost o perioadă frumoasă în viaţa mea, perioadă în care am fost redactor acolo (iulie 2011 – septembrie 2012).
În momentul de faţă mi-am luat „rămas bun” în ceea ce priveşte activitatea mea de redactor, însă nu pentru totdeauna! Momentan şcoala îmi ocupă cea mai mare parte din timp, fapt pentru care am şi ales să pun punct acestei experienţe. Prin urmare, nu mai sunt redactor la RadioON, acesta însă nu este punctul meu de oprire, asta pentru că voi continua pe partea de promovare a artiştilor/muzicii Hip-Hop, de data asta având în spate un bagaj de cunoştinţe destul de mare, cunoştinţe pe care cu siguranţă le voi folosi pe viitor!

Visez la zilele în care voi sta de vorbă cu marii artişti ai hip-hop-ului, şi totodată preferaţii mei: Eminem, Kanye West, J. Cole, Jay-Z, Lupe Fiasco şi mulţi alţii.

Ţin să le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi care încă mai au. Nu o să vă dezamăgesc, promit! 😀 Nu în ultimul rând vreau să le mulţumesc colegilor de la RadioONMusic pentru că m-au suportat şi pentru că mi-au arătat cum stă treaba în ceea ce priveşte „meseria” de redactor. A fost o decizie extrem de grea, faţă de care, însă, nu am avut de ales. Baftă dragilor cu noul site!
Nu uitaţi că mişcarea continuă: Hip Hop Înseamnă Artă! 🙂

Tags: , , ,