LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Muzica de la naftalină

Muzica bună nu moare niciodată, aşa-i? Este adevărat! Ea nu moare, însă uneori se cam uită. Muzica veche este înlocuită de cea nouă, cea nouă se învecheşte şi ea, urmând să apară altele noi care la rândul lor să fie şi ele înlocuite.

Cam aşa este şi în viaţă. Oamenii se nasc, cresc şi apoi mor, urmând ca după ei să vină alţii şi alţii. Dar, să nu ne depărtăm prea mult de muzică, pentru că deja subiectul devine trist…

Când vreau să ascult alte piese decât cele pe care le am în calculator, intru pe Youtube, pentru că acolo găseşti orice piesă vrei, fie ea veche sau nouă. Pe lângă multitudinea de piese pe care Youtube le deţine, el mai are şi un mare avantaj, şi anume pisele vechi, asta pentru că, la radio şi TV se difuzează doar piesele noi, alea 5 pe care le auzi toată ziua, odată la câteva ore difuzându-se şi una mai veche.
Mie personal îmi place ca odată la câteva zile să ascult şi piese mai vechi, ale artiştilor care au făcut istorie, şi care încă o fac. Pentru că suntem la capitolul „istorie”, eu zic că ar fi fost frumos ca Youtube să deţină un istoric al fiecărui artist, piesele putând fi ascultate după data apariţiei lor. Până se va întâmpla acest lucru însă, avem Wikipedia, locul de unde putem afla istoricul fiecărui artist.

M-am lungit din nou cu vorba, aşa că, vă las mai jos cu o piesă pe care am (re)ascultat-o de curând pe Youtube, ea fiind scoasă de la naftalină, dacă pot spune aşa. Audiţie plăcută! 🙂

P.S.: Mai ţineţi minte trupa N&D? :))

Tags: , , , ,