LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Primul an la RadioONMusic.ro :)

Acum un an, în această zi, dădeam „publish” primului meu articol scris pe RadioONMusic.ro, cel mai complex site de Hip-Hop din România.

A trecut un an, an în care am scris puţin peste 600 de articole, îl scriam pe primul, acesta fiind „Bad Girls Club„, piesă semnată de Wale şi J. Cole.
Sinceră să fiu, nu credeam că voi ajunge să scriu pe un site de Hip-Hop, să stau de vorbă cu artiştii pe care înainte de asta doar îi ascultam ore în şir în fiecare zi, fără să mă plictisesc, la căşti sau doar dând drumul la Winamp.
Pot spune cu siguranţă că am fost norocoasă pentru că am avut acest prilej, şi am apucat să realizez cum e să fii redactor, să iei contact cu artiştii, să fii la curent cu tot ce apare… Acest lucru pot spune şi că mi-a deschis ochii, asta pentru că înainte vroiam să dau la jurnalism, pentru că mi se părea foarte mişto treaba asta, mai ales de când am cunoscut-o pe Pyuric, asta acum câţiva ani, pe vremea când ea era la Monden.Info. Mă bucur că încă mai vorbim, şi încă mai sper că ne vom vedea odată şi odată în offline! :)) Lucrul ăsta se aplică şi colegilor mei de pe site, pentru că-s nişte nebuni (în sensul bun, desigur 🙂 ), de care m-am ataşat şi pe care vreau să-i văd şi în offline, să mai schimbă şi acolo 1000-2000 de vorbe.

Revenim!
Ce am învăţat în tot acest timp? Păi, am învăţat să fiu profi, am învăţat de dezvolt cele trei cuvinte pe care le primesc şi să le transform în fraze, dar şi altele, acestea fiind cred eu, cele mai importante.

Aşadar, la sfârşitul post-ului vreau să le mulţumesc colegilor că m-au suportat şi încă mă mai suportă ( :))) ). Eu zic că nu am fost atât de greu de „modelat”… 🙂
Iar voi restul? Nu uitaţi: Hip-Hop Înseamnă Artă! 😀

P.S: Mă duc să sărbătoresc! :))

Tags: , , , , ,