LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Ce mai urmărim la TV?

Când vine vorba de emisiunile de la TV, şi de televizor în general, vă mărturisesc sincer că am un gol în stomac, asta deoarece nu prea mai există emisiuni care să mă facă să le urmăresc, decât una, maxim două.

Cauzele nu sunt multe, însă sunt destul de puternice pentru a mă face să-mi las televizorul mai mult închis decât deschis. 🙂

Când eram mai mică ştiu că urmăream o serie de emisiuni şi de seriale, pentru că atunci erau destul de multe, bune. Acum însă, nu aş putea spune acelaşi lucru. Peste tot dai de emisiuni de duzină, emisiuni de pe urma cărora nu ai nimic de învăţat (doar îţi pierzi timpul, când ai putea foarte frumos să faci altceva mai productiv… ). Exemple sunt multe, şi le puteţi descoperi şi voi singuri doar butonând telecomanda.

Acum câteva zile, mama mi-a „atras atenţia” cu faptul că ar exista o emisiune cu şi despre bac, pe TVR 2. În următoarea zi, întâmplător, când butonam telecomanda, am dat de această emisiune. Numele ei este TV BAC 2012, şi după cum bine v-aţi dat seama, are legătură cu bacalaureatul.
Aceasta a fost emisă pentru prima dată pe 9 iulie, şi va rula până undeva pe la sfârşitul lui august. În tot acest timp, puteţi vedea o serie de profesori împreună cu elevii lor, discutând cu şi despre diverse modele de subiecte pentru sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat, asta de luni până vineri de la ora 16:00 şi în reluare dimineaţa de la ora 9.00, pe TVR 2.

O emisiune de acest gen este binevenită, mai ales pentru cei care au dat bac-ul (şi din păcate nu l-au luat), dar şi pentru generaţiile următoare, generaţii din care fac şi eu parte. 😀

Aşadar, dragi cititori, haideţi să ne mobilizăm şi să nu mai lăsăm să se întâmple o ispravă urâtă, una în genul celei de anul acesta, de la bacalaureat.
Puneţi mâna pe carte, că nu urzică„! 🙂

UPDATE: Emisiunea s-a mutat pe TVR 1, de la ora 10:15.

Tags: , , , , ,