LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Leapsă: ce vrei de la blogul tău în 2012

Pentru că suntem pe ultima sută de metrii în ceea ce priveşte anul 2011, iată că Haotik s-a gândit să-mi dea o leapşă, şi anume „Ce vrei de la blogul tău în 2012„.

Am s-o iau după următorul plan:
– Constant
– trafic
– conţinut

În primul rând aş vrea să scriu constant, şi să nu se mai întâmple ca anul ăsta când am avut o săptămână extrem de încărcată în offline, şi nu am scris cam o săptămână pe blog..

În al doilea rând, legat de trafic, aş vrea să ajung cât mai sus (Tot mai sus!).
Aş vrea să fie mai multă activitate din partea cititorilor (atenţie, deci!), respectiv mai multe comentarii, păreri, sugestii.. că dacă laşi bloggeru’ să scrie, el scrie fără să se oprească!
Ajută-l să se îndrepte către o anumită categorie, categorie despre care cititorii să fie interesaţi.

Bun, acum am ajuns la partea de conţinut. Ca să vin cu o continuare la punctul atins mai sus, vreau să merg pe o anumită direcţie. Momentan, nu prea ştiu..
În 2011 (primul meu an de blogging..), am dezbătut mai multe subiecte. Aşa cum probabil aţi văzut, am scris şi despre muzică, despre evenimente, lucruri pe care le fac şi care mi se întâmplă, reţele sociale.. şi lista poate continua.

Şi nu în ultimul rând, aş vrea să fiu mai norocoasă în ceea ce priveşte campaniile online dedicate bloggerilor, că anul ăsta sunt pe 0! :))

Pentru că este o leapşă, am s-o dau mai departe:
Andreei pentru că a cerut-o! 😀
– lui masacreJay, că-s curioasă să aflu dacă are de gând să scrie şi despre alte lucruri în afară de cele legate de RadioONMusic.ro.. 🙂
-lui Andrei Terecoasă
– colegei mele Ruxi, care are aceeaşi temă ca şi mine.. :))
Şi evident, cui vrea s-o ia.. dar dac-o luaţi, vă rog să daţi link către acest post ca să pot vedea. Mulţam!

Tags: