LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Primiti cu recensământul?

Dacă nu ai răspuns încă recenzorului care-ţi bate la uşă pentru o cauza nobilă, te invit să-i deschizi, iar mai apoi să-ţi reiei poziţia din faţa pc-ului pentru un al doilea recensământ, de data asta unul online.

Cum stăteam eu aşa frumos pe gânduri şi cu muzica-n boxe, am zis că tre’ să mai scriu şi eu pe blog, căci îmi era dor! 😀 (N-am mai scris de câteva zile şi mi se pare că n-am mai scris de-o lună!). În fine..

Mie una mi-e milă de recenzorii ăştia, cică fac drumuri dus – întors, doar pentru că unii ori nu-s acasă, ori pur şi simplu nu vor să coopereze.
Dragilor, după atâtea sinucideri, omoruri de care avem parte zilnic la tv (mai ales la ora 5 :))), nu sunteţi curioşi măcar aşa, puţin, să aflaţi cam care mai e populaţia în ţărişoara noastră? 🙂
Eu una, sunt.. iar la partea cu sinuciderile, poate o să revin.. odată şi odată că prea ne-am obişnuit!

Deşi nu-s un recenzor, am să fac pe unul!
Adică? Păi e simplu: Vreau să fac recenzia persoanelor care-au citit postul ăsta.. dar, staţi liniştiţi: Nu tre’ CNP! :)))

No, sper c-aţi înţeles..
La mine treaba-i uşaoră. Nu-mi tre’ nici loc de muncă, nici data naşterii, nimic!
Tot ceea ce trebuie să faceţi este să lăsaţi un comentariu cu „prezent”, sau cum vreţi voi.. numa’ să lăsaţi! Vă cer acest lucru pentru ca să fie post-ul mai interactiv şi în ton cu titlul.. 🙂

Spor la treabă!

Tags: