LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Lumea rap-ului petrece: La mulţi ani Eminem!!

17 octombrie, este o zi specială. Este ziua de naştere a artistului meu preferat (la nivel internaţional), respectiv ziua de naştere a lui Eminem. 🙂

Înainte de a-i ura un călduros la mulţi ani, am să vă spun câteva lucruri despre el..

Adevăratul său nume este Marshall Bruce Mathers lll, numele de scenă fiind Eminem (i se mai spune şi Slim Shady.. ) şi s-a născut pe 17 octombrie 1972.

Probabil că mulţi dintre voi ştiaţi aceste lucruri despre el, însă ce cred eu că nu prea este foarte cunoscut este faptul că a luat droguri şi că a vrut să se sinucidă.
Pe lângă aceste lucruri (urâte!), Marshall nu a avut o viaţă prea frumoasă, având probleme în familie, acesta neînţelegându-se cu mama sa.
După o copilărie nu prea fericită, nici viaţa pe care o are acum nu e prea frumoasă, Em despărţindu-se de soţia sa, cu care are un copil.

Trecând peste aceste lucruri triste, nici măcar atunci când este pe scenă nu este fericit, aşa cum ar fi normal să fie un artist când are o mulţime de fani care-l apreciază enorm şi-l iubesc.
Eu personal nu l-am văzut niciodată să zâmbească.. chestie care mă face să mă gândesc la proverbul „Banii nu aduc fericirea” şi nici faima.. am zis! 😀

Şi deşi nu a venit niciodată în România, (şi nu cred că va veni vreodată..) vă mărturisesc că aş fi cea mai fericită fată de pe planetă dacă aş avea posibilitatea să-l ascult live!! 🙂

Iar ca de final, am să postez câteva piese pe care pur şi simplu, le iubesc!
Deşi n-am să postez multe, asta nu înseamnă că restul nu îmi plac. Nu, eu le-aş posta pe toate.. dar postul ăsta ar fi mai lung ca Nilul şi sincer, nu are rost.. :))
Enjoy!

La mulţi ani Eminem!

Sursa foto